دوره های زبان انگلیسی

جهت ادامه تحصیل در کشور سوئد در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس و یا شرکت در دوره‌های رایگان زبان سوئدی داشتن مدرک زبان انگلیسی ۶ که معادل آن‌ در ایران آیلتس ۶.۵ آکادمیک یا تافل ۹۰‌آی بی تی هست الزامی می‌باشد. دوستانی که دورهٔ لیسانس خود را به زبان انگلیسی خوانده و یا لیسانس زبان انگلیسی دارند میتوانند از مدرک لیسانس خود به عنوان مدرک انگلیسی ۶ یا همان سطح آیلتس آکادمیک ۶.۵ استفاده کنند. در غیر این صورت دوره‌های زبان انگلیسی که در سوئد برگزار میشوند گزینهٔ مناسبی خواهند بود که شامل 3 دسته می باشند:

دوره های زبان 6 ماهه (1 ترمه ) بدون پانسیون

دوره های زبان 6 ماهه (1 ترمه ) با پانسیون

دوره های زبان 1 ساله (2ترمه ) با پانسیون

توجه فرمایید دوره های زبان در سوئد در دانشگاه و کاملا به زبان انگلیسی برگزار شده و بنابراین متقاضیان باید در سطح حداقل متوسطی از زبان قرار داشته باشند در غیر این صورت در مصاحبه ای که در سفارت جهت دریافت ویزا انجام می شود به مشکل خواهند خورد. این بدان معناست که حتی اگر بدون داشتن مدرک زبان موفق به اخذ پذیرش شوید، به هر حال سطح زبان شما می بایست برای دوره های 6 ماهه در حد آیلس آکادمیک 5.5 و برای دوره های یک ساله در حد 5 باشد.

. در ضمن برای اکثر دوره ها و مقاطع در سوئد 2 ترم تحصیلی وجود دارد: بهار (شروع ترم ژانویه) ، پاییز (شروع ترم سپتامبر)

شرایط، هزینه ها و مهلت زمان هر یک از 3 دوره بالا به شرح زیر است:

دوره های زبان 6 ماهه (1 ترمه ) بدون پانسیون:

این دوره ها به صورت پانسیون نبوده و دانشجو تنها شهریهٔ دانشگاه که حدود 42000 کرون تا 53000 کرون سوئد هست را پرداخت مینماید و در نتیجه هزینهٔ خوابگاه خورد ‌و خوراک و سایر مورد به عهدهٔ وی می‌باشد. در واقع متقاضیان این دوره‌ها باید دارای مدرک ایلس آکادمیک با نمرهٔ ۵.۵ به بالا باشند ولی‌ شرکت سروتونین قادر است برای متقاضیانی که حداقل ۷ واحد دانشگاهی زبان انگلیسی پاس کرده باشند یا دانشجویانی که به زبان انگلیسی تحصیل نموده و یا لیسانس زبان انگلیسی را دارا میباشند نیز بدون مدرک زبان پذیرش و ویزای تضمینی دریافت نماید.

توجه: 7 واحد زبان فقط شامل واحد های عمومی، تخصصی یا زبان فنی شده و واحد های پیش دانشگاهی یا پیش نیاز جزو 7 واحد زبان دانشگاهی حساب نمی شوند

آخرین مهلت اقدام برای این دوره ها برای ترم بهار 10 آگوست هر سال و برای ترم پاییز 10 ژانویه هر سال است.

شروع ترم بهار: 20 ژانویه

شروع ترم پاییز : 1 سپتامبر

******************************************************************

دوره های زبان 6 ماهه (1 ترمه ) با پانسیون

متقاضیان می‌بایست جهت اقدام برای این دوره ها دارای مدرک آیلس آکادمیک با نمرهٔ 5.5 باشند.

شرکت سروتونین قادر است برای دانشجویانی که به زبان انگلیسی تحصیل نموده و یا لیسانس زبان انگلیسی را دارا میباشند نیز بدون مدرک زبان پذیرش دریافت نماید.

 هزینهٔ ۱ ترم حدود ۸۵۰۰۰ کرون سوئد هست.این هزینه شامل موارد زیر مباشد:

۱.شهریهٔ دانشگاه

۲.خوابگاه

۳.صبحانه،ناهار،میان وعده،شام

۴.رفت و آمد از دانشگاه به خوابگاه

۵.بیمه

۶.کتاب

قابل ذکر است این مورد فقط شامل حال دانشجو شده و همراه را شامل نمی‌شود.همسر و فرزند زیر ۱۸ساله متقاضی تنها میتوانند به عنوان همراه ویزا دریافت نمایند.در ضمن این پکیج قابل تفکیک نبوده و به طور مثل این امکان وجود ندارد که دانشجو فقط شهریهٔ دانشگاه را بپردازد و اعلام نماید که نیازی به خوابگاه یا سایر موارد ندارد.

آخرین فرصت اقدام برای این دوره ها برای ترم بهار10 اکتبر هر سال و برای ترم پاییز 25 آپریل هر سال است.

شروع ترم بهار: 20 ژانویه

شروع ترم پاییز : 1 سپتامبر

****************************************************************

دوره های زبان 1 ساله (2ترمه ) با پانسیون

متقاضیان می‌بایست جهت اقدام برای دوره‌های ۱ساله دارای مدرک آیلس آکادمیک با نمرهٔ ۵ باشند.

شرکت سروتونین قادر است برای دانشجویانی که به زبان انگلیسی تحصیل نموده و یا لیسانس زبان انگلیسی را دارا میباشند نیز بدون مدرک زبان پذیرش دریافت نماید.

هزینهٔ دوره‌های ۱ ساله (۲ترمه) ۱۵۰۰۰۰ کرون سوئد است که متقاضی می‌بایست بعد از اخذ پذیرش و قبل از رفتن به سفارت جهت اخذ ویزا نسبت به واریز این هزینه اقدام نماید.این هزینه شامل موارد زیر برای ۱سال است :

۱.شهریهٔ دانشگاه

۲.خوابگاه

۳.صبحانه،ناهار،میان وعده،شام

۴.رفت و آمد از دانشگاه به خوابگاه

۵.بیمه

۶.کتاب

قابل ذکر است این مورد فقط شامل حال دانشجو شده و همراه را شامل نمی‌شود.همسر و فرزند زیر ۱۸سال متقاضی تنها میتوانند به عنوان همراه ویزا دریافت نمایند.در ضمن این پکیج قابل تفکیک نبوده و به طور مثل این امکان وجود ندارد که دانشجو فقط شهریهٔ دانشگاه را بپردازد و اعلام نماید که نیازی به خوابگاه یا سایر موارد ندارد. این دوره ها تنها در ترم اصلی (پاییز) ارائه می شوند و آخرین مهلت اقدام و تکمیل مدارک 25 آپریل می باشد.

شروع ترم پاییز : 1 سپتامبر

******************************************************************

جهت اقدام برای هر 3 نوع دوره های زبان داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و یا دیپلم به علاوه یک سال تحصیلات دانشگاهی الزامی است.

** دوره های زبان شرط سنی ندارند.

** همسر و فرزند زیر 18 سال متقاضی می توانند به عنوان همراه ، همزمان ویزا دریافت نمایند.

**خود متقاضی برای تمام دوره ها اجازه کار در سوئد دارد اما همراه فقط در صورتی که متقاضی پذیرش دوره 1 ساله زبان را داشته باشد با شرایطی امکان دریافت اجازه کار خواهد داشت.