(شرایط دوره‌های ۶ماه (۱ترمه

Posted by

(شرایط دوره‌های ۶ماه (۱ترمه

این دوره‌ها در ۲ دسته دانشگاه برگزار میشوند:

دسته اول دانشگاه‌هایی هستند که به صورت پانسیون نبوده و دانشجو تنها شهریهٔ دانشگاه که حدود ۴۳۰۰۰ کرون سوئد هست رو پرداخت مینماید و در نتیجه هزینهٔ خوابگاه خورد‌و خوراک و سایر مورد به عهدهٔ وی می‌باشد.آخرین مهلت اقدام برای این دسته دانشگاه‌ها برای دوستانی که مایل هستند کلاس‌های خود را از ژانویه 2018شروع نمایند 1 آگوست 2017 می‌باشد.

در واقع متقاضیان این دوره‌ها باید دارای مدرک ایلس آکادمیک با نمرهٔ ۵.۵ به بالا باشند ولی‌ شرکت سروتونین قادر است برای متقاضیانی که حداقل ۷ واحد دانشگاهی زبان پاس کرده باشند یا دانشجویانی که به زبان انگلیسی تحصیل نموده و یا لیسانس زبان انگلیسی را دارا میباشند نیز بدون مدرک زبان پذیرش و ویزای تضمینی دریافت نماید.

توجه: 7 واحد زبان فقط شامل واحد های عمومی، تخصصی یا زبان فنی شده و واحد های پیش دانشگاهی یا پیش نیاز جزو 7 واحد زبان دانشگاهی حساب نمی شوند.

**********************************************************

دسته دوم :

دانشگاه‌های هستند که به صورت پانسیون بوده و هزینهٔ ۱ ترم حدود ۸۵۰۰۰ کرون سوئد هست.این هزینه شامل موارد زیر مباشد:

شهریهٔ دانشگاه

خوابگاه

صبحانه،ناهار،میان وعده،شام

رفت و آمد از دانشگاه به خوابگاه

کتاب

بیمه

af8e17_13ff583751e348449bcfec14ae4bfcbb~mv2

قابل ذکر است این مورد فقط شامل حال دانشجو شده و همراه را شامل نمی‌شود.همسر و فرزند زیر ۱۸ساله متقاضی تنها میتوانند به عنوان همراه ویزا دریافت نمایند.در ضمن این پکیج قابل تفکیک نبوده و به طور مثل این امکان وجود ندارد که دانشجو فقط شهریهٔ دانشگاه را بپردازد و اعلام نماید که نیازی به خوابگاه یا سایر موارد ندارد.

*****متقاضیان می‌بایست جهت اقدام برای این دوره ها دارای مدرک آیلس آکادمیک با نمرهٔ 5.5 باشند.

***آخرین فرصت اقدام برای این دوره ها 1 اکتبر 2017 است. ولکن متقاضیانی که قبل از 1 آگوست ۲۰۱۷ اقدام نمایند از 33درصد تخفیف جهت انجام امور پذیرش و ویزا توسط شرکت بهره‌مند میشوند.

************************************************************

** جهت اقدام برای کلیه دوره های زبان داشتن حداقل مدرک پیش دانشگاهی و یا مدرک دیپلم به اضافه یک سال تحصیلات دانشگاهی الزامی است.

** دوره های زبان شرط سنی ندارند.

** همسر و فرزند زیر 18 سال متقاضی می توانند به عنوان همراه ، همزمان ویزا دریافت نمایند.

**خود متقاضی برای تمام دوره ها اجازه کار در سوئد دارد اما همراه فقط در صورتی که متقاضی پذیرش دوره 1 ساله زبان را داشته باشد با شرایطی امکان دریافت اجازه کار خواهد داشت.

** ویزای این دوره ها توسط شرکت سروتونین تضمینی است.

 جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا عقد قرارداد لطفا با شمارهٔ 0046762623355   تماس حاصل نمائید.

ساعت تماس 20 الی‌ 24 هر روز به وقت ایران

موید باشید

مدیریت شرکت سروتونین

پاسخی بگذارید